De droom van elke man…ff lekker zelf DJ-en. En bij het testen van deze gadget, waren met twee kinderen ook steevast in de buurt en hebben een handje meegeholpen bij het testen.

Voor 500 euro heb je een leuke DJ-setjes met leuke effecten. Mijn kids vonden het ook super

 

Wat kan je met de Philips DJ set

Hieronder een video van YouTube die een goed beeld geeft wat de set kan als je een beetje geoefend bent. Want dat ben ik helaas nog niet zo.

 

 

De specs van de Philips NTRX500

Crossfader

De crossfader is waar elke mix mee begint. De twee kanalen A en B kun je dan naadloos in elkaar laten overvloeien. Het leuke is dat je de beat kun syncen, zodat je de  tracks naadloos in elkaar mixt. Op de Philips bestaat speler A  uit een USB, Bluetooth®, CD, Audio In of Tuner ingang. Speler B  bestaat uit USB of Audio In.

Geïntegreerde Led lampen

Wat dit apparaat toch uniek maakt zijn de gekleurde lampen die knipperen en golven op de maat van de muziek.  Dit geeft een ruimte extra sfeer als je aan het DJ-en bent. Een gewone set mist deze functionaliteit.

Conclusie

De Philips NTRX500 is mijn kerstwens voor dit jaar. Ik heb er veel plezier beleeft aan deze set. Helaas is het product erg slecht leverbaar. Uitverkocht bij Mediamarkt en Bol.com. Als iemand nog een exemplaar heeft, mail je dan even. Ik heb spijt dat ik deze set weer heb teruggeven aan Philips, want het is gewoon fun om hiermee aan de slag te zijn.